Last modified: 2011-03-02 15:07:58 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 27575 - The revision tag pop up disappears without giving the user a chance to click the links in it
The revision tag pop up disappears without giving the user a chance to click ...
Status: RESOLVED WORKSFORME
Product: MediaWiki extensions
Classification: Unclassified
FlaggedRevs (Other open bugs)
unspecified
All All
: High major (vote)
: ---
Assigned To: Rob Lanphier
:
Depends on:
Blocks: 27339
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2011-02-20 00:39 UTC by Amir E. Aharoni
Modified: 2011-03-02 15:07 UTC (History)
3 users (show)

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Amir E. Aharoni 2011-02-20 00:39:44 UTC
The revision tag pops up onmouseover. It has some links in it; for example, in "The stable version was checked on 2011-02-10. There is 1 pending change awaiting review." there are links on "stable version", "checked" and "1 pending change".

When the mouse pointer is moved from the little revision tag box towards the popped up box, the box often disappears without giving the user a chance to ever click the link. It is not completely consistent - sometimes i am able to catch the link, sometimes not. More often than not it does happen.

I tried it in Chrome and Firefox on XP in he.wikisource and in pl.wikipedia (with interface language set to Polish and to English) - it happened all the time.
Comment 1 Aaron Schulz 2011-02-20 01:12:54 UTC
I'm not having this problem at all on plwiki or my local test wiki.

On hewikisource, sometimes the links (added by templates?) like "AHS:OH052 : xxx" cause trouble, but it works fine for me.
Comment 2 Aaron Schulz 2011-02-20 11:03:29 UTC
Do you have an javascript errors?
Comment 3 Aaron Schulz 2011-02-27 01:28:08 UTC
(In reply to comment #2)
> Do you have an javascript errors?

Any more on this?
Comment 4 Amir E. Aharoni 2011-03-02 15:07:58 UTC
Well, it seems to have stopped. I'll reopen it if it happens again.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links