Last modified: 2011-02-20 18:49:16 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 27453 - Edit toolbar inserts "{{ns:file}}" (which doesn't work in <gallery>) instead of wgFormattedNamespaces[6]
Edit toolbar inserts "{{ns:file}}" (which doesn't work in <gallery>) instead ...
Status: RESOLVED FIXED
Product: MediaWiki extensions
Classification: Unclassified
WikiEditor (Other open bugs)
unspecified
All All
: Normal normal (vote)
: ---
Assigned To: Trevor Parscal
:
Depends on:
Blocks: 26676
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2011-02-16 12:51 UTC by Romaine
Modified: 2011-02-20 18:49 UTC (History)
3 users (show)

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Romaine 2011-02-16 12:51:50 UTC
Project: nl.wikipedia.org

With the beta-toolbar enabled I click on the "Advanced functions" (Geavanceerde functies), there I can add a gallery and a table with something strange. 

Clicking the gallery-button I get:
<gallery>
{{ns:file}}:Voorbeeld.jpg|Bijschrift1
{{ns:file}}:Voorbeeld.jpg|Bijschrift2
</gallery>

"{{ns:file}}" should be there "Bestand".

Clicking on the table-button I get:
{| class="wikitable" border="1"
and more...

But the border="1" is basic part of the class wikitable, so this code is totally useless and meaningless in tables with this class on nl-wiki.


I noticed it since the upgrade from 1.16 to 1.17, but I do not know if it is related.
Comment 1 Mark A. Hershberger 2011-02-17 00:13:40 UTC
tagging as 1.17 related just in case.
Comment 2 Roan Kattouw 2011-02-19 15:03:26 UTC
Is this still an issue after the localization cache update today?
Comment 3 Romaine 2011-02-20 16:25:33 UTC
Yes it still is a problem.
Comment 4 Krinkle 2011-02-20 16:57:32 UTC
I thought I saw a commit from Roan fixing this but I'm not sure if it was verifified afterwards.

if a commit revision can be found and verified that it's fixed in trunk, we can close this bug.

And ofcourse tag it 1.17wmf1 (perhaps REL1_17 as well, since it's a bug that makes certain usage of the WikiEditor impossible)

Assigning to Roan
Comment 5 Roan Kattouw 2011-02-20 18:49:16 UTC
An old message got stuck in the message blob cache. Fixed now.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links