Last modified: 2012-04-19 21:43:19 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 23051 - New link is not display in Main page
New link is not display in Main page
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: MediaWiki extensions
Classification: Unclassified
UsabilityInitiative (Other open bugs)
unspecified
All All
: Normal major (vote)
: ---
Assigned To: Trevor Parscal
:
Depends on:
Blocks: 36111
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2010-04-05 08:20 UTC by Calcey QA
Modified: 2012-04-19 21:43 UTC (History)
3 users (show)

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments
Wiki_2010-04-05_NewLabel.pdf (132.54 KB, application/pdf)
2010-04-05 08:20 UTC, Calcey QA
Details
Skin.pdf (267.84 KB, application/pdf)
2010-04-07 11:40 UTC, Calcey QA
Details

Description Calcey QA 2010-04-05 08:20:18 UTC
Created attachment 7264 [details]
Wiki_2010-04-05_NewLabel.pdf

Reporting against Babaco Release : r64562
Tested link :http://prototype.wikimedia.org/deployment-en/Main_Page

Steps to Reproduce ::

Point: Anonymous users have the Vector skin, toolbar and dialogs, and can view the "New" link and it's page explaining what has changed.

Clear all cache and open prototype site
<<“New” is not there. But “Try Beta” link is shown.>>

Click on Login link.
<<There you can see the “New” link>>


Expected Outcome::
New link should be there in the main page as well.

Test Environment::
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.1.8) Gecko/20100202 Firefox/3.5.8
Comment 1 Roan Kattouw 2010-04-06 08:03:16 UTC
Works fine for me. Purged the file cache on all prototype wikis for paranoia.
Comment 2 Calcey QA 2010-04-07 11:32:12 UTC
Checked in all environments but still I do not get the vector skin or the New link in the landing page. Still the layout is in monobook.
Comment 3 Roan Kattouw 2010-04-07 11:35:06 UTC
(In reply to comment #2)
> Checked in all environments but still I do not get the vector skin or the New
> link in the landing page. Still the layout is in monobook.

Ah, *anonymous* users, missed that, sorry. Anons now also get Vector on the deployment prototypes.
Comment 4 Calcey QA 2010-04-07 11:40:03 UTC
Created attachment 7274 [details]
Skin.pdf

Yes I know. But for me the anonymous users do not get the Vector skin.

Please refer the attachment.
Comment 5 Roan Kattouw 2010-04-07 11:42:56 UTC
(In reply to comment #4)
> Created an attachment (id=7274) [details]
> Skin.pdf
> 
> Yes I know. But for me the anonymous users do not get the Vector skin.
> 
> Please refer the attachment.

Which wiki was this tested on and when? I fixed the settings on the deployment prototypes just five minutes ago.
Comment 6 Calcey QA 2010-04-07 11:49:12 UTC
This was the case from Monday [The day I started to check the app]. I cleared all cache and checked now also and the result is the same.
Comment 7 Calcey QA 2010-04-07 11:51:17 UTC
(In reply to comment #6)
> This was the case from Monday [The day I started to check the app]. I cleared
> all cache and checked now also and the result is the same.

Checked on http://prototype.wikimedia.org/deployment-en/Main_Page
Comment 8 Roan Kattouw 2010-04-07 12:03:52 UTC
Apparently it was just the main page being off, the rest of the pages were fixed. Should be fixed now.
Comment 9 Calcey QA 2010-04-08 06:05:07 UTC
Great. Now its working. Just another question. Even before we switch to New features the editor display the new tool bar. This is also not correct right?
Comment 10 Roan Kattouw 2010-04-08 21:41:53 UTC
Vector and the new toolbar are enabled by default. Clicking on New! leads to a page explaining the new features and offering to turn them off.
Comment 11 Calcey QA 2010-05-19 06:32:28 UTC
This being solved

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links