Last modified: 2006-05-31 16:15:36 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 6043 - Commons SVG image failing to render
Commons SVG image failing to render
Status: RESOLVED FIXED
Product: Wikimedia
Classification: Unclassified
Interwiki links (Other open bugs)
unspecified
PC Linux
: Normal normal (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
http://en.wikipedia.org/w/index.php?t...
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-05-22 03:45 UTC by Christopher Beland
Modified: 2006-05-31 16:15 UTC (History)
0 users

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Christopher Beland 2006-05-22 03:45:42 UTC
As of right now, http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=MBTA_Commuter_Rail is
displaying a blank image for
http://commons.wikimedia.org/w/index.php?title=Image:Mbta_district.svg

Purging the en Image: page and the article don't change anything.  When I purge
the commons Image: page, and then reload the article, I get the text of an error
message instead of an image, which says, "Error creating thumbnail".  On
subsequent purge-and-reload, I am back to a blank image.
Comment 1 Platonides 2006-05-31 16:15:36 UTC
Now it works (for me). Changing to fixed. Seems a temporaly problem that autosolved.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links