Last modified: 2005-12-27 16:24:35 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 4399 - SSL Support
SSL Support
Status: RESOLVED INVALID
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
General/Unknown (Other open bugs)
unspecified
All All
: Normal enhancement (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-12-27 16:22 UTC by Clayton
Modified: 2005-12-27 16:24 UTC (History)
0 users

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Clayton 2005-12-27 16:22:11 UTC
I have just installed MediaWiki on a Linux server using Apache and MySQL. I have 
setup Apache to use SSL (HTTPS) for our site. However, I have noticed that I get 
errors sometimes while surfing the site. It acts as though MediaWiki does not have 
the functionality built in to support HTTPS. I looked around (as a newbie) to see if 
the LocalSettings.php file had a way to specify the protocol as HTTPS but found none.

Does a parameter exist to set the protocol to HTTPS? If not, could consideration be 
given for supporting such a feature?
Thanks,
Clayton.
Comment 1 Ævar Arnfjörð Bjarmason 2005-12-27 16:24:35 UTC
MediaWiki supports being served via HTTPS, this appears to be a configuration
error on your part.

Resolving as INVALID.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links