Last modified: 2011-04-14 15:14:31 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 21624 - Saving a page with an URL in the text doesn't work
Saving a page with an URL in the text doesn't work
Status: NEW
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
Page editing (Other open bugs)
unspecified
All All
: Low enhancement (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2009-11-24 16:23 UTC by Denagam
Modified: 2011-04-14 15:14 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Denagam 2009-11-24 16:23:23 UTC
Hi,

I've installed the newest version of wikimedia this week and found that i can't save a page if there is an url(for example http://wikimedia.org) into the text. When i try i get the following error.

---------------------
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator to inform of the time the error occurred and of anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.
----------------------


If i remove the url or put a space between the http and :// it does work. So i'm certain its the url that is breaking the functionality. 

Anyone got a clue what could be wrong? Its a fresh install and tried this on two seperated webservers that are running the newest php and mysql.
Comment 1 Roan Kattouw 2009-11-24 16:30:44 UTC
(In reply to comment #0)
> Hi,
> 
> I've installed the newest version of wikimedia this week

Which version is that, 1.15.1? Also, do you have any extensions (particularly ConfirmEdit or other CAPTCHA extensions) installed? Try disabling them.
Comment 3 Denagam 2009-11-24 16:36:37 UTC
If correct i can see the version in the source-code: <meta name="generator" content="MediaWiki 1.13.3" />

If you refer to 1.15.1, i guess i don't have the newest version :x. Sorry for that. 

@Max, i've checked the FAQ but can't find it.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links