Last modified: 2009-07-21 05:27:01 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 19236 - Special:WhatLinksHere form broken
Special:WhatLinksHere form broken
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 9487
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
Special pages (Other open bugs)
1.16.x
All All
: Normal normal (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
http://en.wikipedia.org/w/index.php?t...
:
: 19238 19251 (view as bug list)
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2009-06-16 14:23 UTC by Helder
Modified: 2009-07-21 05:27 UTC (History)
8 users (show)

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Helder 2009-06-16 14:23:24 UTC
Hi!

When we go to [[Special:WhatLinksHere/Some page]], and click at some of the "limit links" in the following line:
 View (previous 50) (next 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)
for example, the "20", the target of ALL the other links changes to something link
wgServer + wgScript + '?title=Special:Whatlinkshere/Some_page&limit=20

This way, the links does not works as expected anymore: instead of a list of 50, 100, 250 or 500 items, we would get always a list of 20 elements.

Does anybody knows what is wrong?
Helder
Comment 1 Roan Kattouw 2009-06-16 14:27:49 UTC
Confirmed this, see URL
Comment 2 Roan Kattouw 2009-06-16 16:11:08 UTC
*** Bug 19238 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 3 Siebrand Mazeland 2009-06-16 19:58:49 UTC
Been staring at this for a pretty long while. I'm pretty certain the back link was already broken in r49492. The second forward link broke after that. Taking it off my name again, as I am not able to resolve. Reverting back to r49492 will not resolve it completely. CC-ing ^demon.
Comment 4 Alex B 2009-06-16 20:30:52 UTC
This also applies for the 'Hide _____' links - once hidden, clicking 'Show ______' doesn't remove the '&hideredirs=1' parameter from the URL.
Comment 5 Niklas Laxström 2009-06-17 06:09:09 UTC
*** Bug 19251 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 6 Alex Z. 2009-06-17 07:02:01 UTC
Partially fixed in r52023. I believe all that's broken now are the "previous" links.
Comment 7 Alex Z. 2009-06-17 07:38:19 UTC
The "previous" links appear to be broken since at least as long ago as 1.13.3 (the oldest version I have readily available), possibly since the current paging system for it was introduced. It goes back one page, but after that, it doesn't know what to use for the "from" query parameter, as that has to be filled in with where it should start enumerating from on the next page, which it can't know unless its passed in the URL or it does another query. 
Comment 8 Happy-melon 2009-06-18 09:45:11 UTC
This is just asking to use Pager, surely?
Comment 9 Alex Z. 2009-07-21 05:27:01 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 9487 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links