Last modified: 2004-08-16 23:42:47 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 125 - 1.3 Install
1.3 Install
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 75
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
General/Unknown (Other open bugs)
unspecified
All All
: Normal normal (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-08-16 06:04 UTC by Timwi
Modified: 2004-08-16 23:42 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Timwi 2004-08-16 06:04:20 UTC
BUG MIGRATED FROM SOURCEFORGE
http://sourceforge.net/tracker/index.php?func=detail&aid=965692&group_id=34373&atid=411192
Originally submitted by Nobody/Anonymous - nobody  2004-06-03 14:15


When I install beta 1.3 in local (easy php) it's OK but
on my web site the install don't work. After the page
with enter setting, when click ok I have nothing. The
page load but not appear and the config setting is not
create.

In error save in /config I have :

[03-Jun-2004 05:42:31] PHP Warning:  Cannot modify
header information - headers already sent by (output
started at
/home/courses/public_html/v3/config/index.php:30) in
/home/courses/public_html/v3/languages/Language.php on
line 1946

To install I must install in local, on my web site
install 1.2.6, copy local file 1.3 (not config) and
copy database. It's seem perfect, but I prefer inform
you with this problem.

------------------------- Additional comments ------------------------
Date: 2004-06-07 20:34
Sender: nobody
Logged In: NO 

With Béta 2 I have the same problem, blank page, no install...
-------------------------------------------------
Date: 2004-06-29 00:19
Sender: nobody
Logged In: NO 

With the beta4 i have the same problem too. Heres the "output":

----------
MediaWiki 1.3.0beta4 installation

Please include all of the lines below when reporting
installation problems.
Checking environment...

    * WARNING: PHP 4.3.2 or higher is recommended. Older
versions from 4.1.x up may work but are not actively
supported. PHP 4.3.1 ok
    * PHP server API is apache; ok, using pretty URLs
(index.php/Page_Title)
    * Have XML / Latin1-UTF-8 conversion support.
    * PHP's memory_limit is 20M. If this is too low,
installation may fail!
    * Have zlib support; enabling output compression.
    * Found GD graphics library built-in, image thumbnailing
will be enabled if you enable uploads.
    * Installation directory: /www/htdocs/eclwiki/130b
    * Script URI path: /130b
-------------------------------------------------
Date: 2004-08-16 07:59
Sender: SF user timwi

This bug has been migrated to MediaZilla:
http://bugzilla.wikipedia.org/show_bug.cgi?id=75
Please leave additional comments or attachments there.
Comment 1 Rowan Collins [IMSoP] 2004-08-16 23:42:47 UTC
Duplicate migration

*** This bug has been marked as a duplicate of 75 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links