Last modified: 2010-05-15 15:37:54 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 10014 - Upload Error
Upload Error
Status: RESOLVED WORKSFORME
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
File management (Other open bugs)
1.5.x
PC Windows XP
: Normal blocker (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
http://wiki.thepatternofeverything.org
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-05-23 06:28 UTC by Carla Kinley-Davis
Modified: 2010-05-15 15:37 UTC (History)
0 users

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments
Test file (13.61 KB, image/gif)
2007-05-23 06:28 UTC, Carla Kinley-Davis
Details

Description Carla Kinley-Davis 2007-05-23 06:28:04 UTC
Created attachment 3667 [details]
Test file

I am unable to upload any image files in my wiki, not matter what file type (jpg, png, tiff), size or variation in images uploaded or even in the filename. 

The error message received after submitting the 'upload file' page is: "The file you uploaded seems to be empty. This might be due to a typo in the file name. Please check whether you really want to upload this file."

I'm at my wits end trying to figure out what the problem is. there are no spaces or special characters in any of the images I try to upload. Each image opens in Photoshop with no problem. Is this a bug or is there a setting I should check?

Thank you,

Carla
Comment 1 Brion Vibber 2007-05-23 18:27:28 UTC
This would most likely be due to an unusual or damaged configuration on the server. For instance:

* Very small maximums for file upload allowance in php.ini
* PHP temporary uploads going to a directory which is unwritable, full, or nonexistent?
* Permissions problems with upload temporary directory
* "Safe mode" or other filesystem access restrictions in php.ini breaking the upload process

Check in particular these settings in php.ini or output of a 'phpinfo()' script:
file_uploads
upload_max_filesize
upload_tmp_dir

If upload_tmp_dir is empty, the system temp directory will likely be used.
Comment 2 Rob Church 2007-06-20 06:27:28 UTC
Closing "support bug" due to lack of response; if the problem persists, please consider taking it up on the mediawiki-l mailing list.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links