Last modified: 2012-08-06 23:43:29 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 28294 - "Marked as read"-message does not parse the title the same way "titles" are (blocks like <gallery> should not expand)
"Marked as read"-message does not parse the title the same way "titles" are (...
Status: REOPENED
Product: MediaWiki extensions
Classification: Unclassified
LiquidThreads (Other open bugs)
unspecified
All All
: Normal major (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2011-03-28 17:08 UTC by Krinkle
Modified: 2012-08-06 23:43 UTC (History)
4 users (show)

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments
Before (good) (29.22 KB, image/png)
2011-03-28 17:09 UTC, Krinkle
Details
After (bad) (36.11 KB, image/png)
2011-03-28 17:10 UTC, Krinkle
Details
No bugs here... (49.57 KB, image/png)
2012-08-06 01:16 UTC, Helder
Details

Description Krinkle 2011-03-28 17:08:36 UTC
Title says it all, see next attachments.
(can't add it right away as BugZilla will eat it)
Comment 1 Krinkle 2011-03-28 17:09:24 UTC
Created attachment 8339 [details]
Before (good)

before I click the button we see the normal title as parsed correcly. <gallery> is not exanded.
Comment 2 Krinkle 2011-03-28 17:10:02 UTC
Created attachment 8340 [details]
After (bad)

After clicking the button, we see the "Marked as read" version, which screws it up.
Comment 3 Helder 2012-08-06 00:18:35 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 27921 ***
Comment 4 Helder 2012-08-06 00:42:10 UTC
Ops... It is not the same problem.

But the problems are likely on LiquidThreads/newmessages.js.
Comment 5 Helder 2012-08-06 01:16:23 UTC
Created attachment 10937 [details]
No bugs here...

I'm not able to reproduce this.
Comment 6 Krinkle 2012-08-06 23:43:29 UTC
Re-opening, you're not performing the same action as I did in the screenshot. The ajax-markAsRead is working fine. I'm testing the form POST fallback which is used for slow connections, broken script scenario's or large queues.

See the screenshot that I posted (attachment 8340 [details]).

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links