Last modified: 2010-03-01 00:41:43 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 22661 - Bugzilla sending broken emails
Bugzilla sending broken emails
Status: RESOLVED FIXED
Product: Wikimedia
Classification: Unclassified
Bugzilla (Other open bugs)
unspecified
All All
: Normal normal (vote)
: ---
Assigned To: Priyanka Dhanda
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2010-02-26 20:26 UTC by Sam Reed (reedy)
Modified: 2010-03-01 00:41 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Sam Reed (reedy) 2010-02-26 20:26:10 UTC
Got a notification of a comment on bug 22504

Looks like (no hyperlinks etc etc)


 
show_bug.cgi?id=22504



--- Comment #1 from Chad H. <innocentkiller@gmail.com> 2010-02-26 19:21:57 UTC ---

Somebody seems to have upgraded us to 3.4.5. Bugzilla began pestering me today

that not all settings are configured yet.



-- 

Configure bugmail: userprefs.cgi?tab=email

------- You are receiving this mail because: -------
Comment 1 Happy-melon 2010-02-28 22:22:43 UTC
Ditto, two for me on the 26th.  But subsequent emails are fine.  Maybe a transient problem?
Comment 2 Sam Reed (reedy) 2010-03-01 00:41:43 UTC
Resolving as fixed...

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links