Last modified: 2007-05-21 19:29:38 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 9994 - return to bug page after login
return to bug page after login
Status: RESOLVED FIXED
Product: Wikimedia
Classification: Unclassified
Bugzilla (Other open bugs)
unspecified
All All
: Normal enhancement (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
: shell
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-05-21 18:00 UTC by Waldir
Modified: 2007-05-21 19:29 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Waldir 2007-05-21 18:00:05 UTC
Original comment @ bug 9427:

If you are looking at a bug page here, and then click on the login link, after
the login you're not taken to the bug you came from, as happens with wikipedia
for example. This doesnt happen on the current version of bugzilla (in
www.bugzilla.org). I suppose there are other issues that might be already
corrected, so I request an uprgrade in wikimedia's bugzilla version.

As Ashar Voultoiz said there:

As an anonymous user, the 'login' link points to:
http://bugzilla.wikimedia.org/query.cgi?GoAheadAndLogIn=1
but it should be
http://bugzilla.wikimedia.org/show_bug.cgi?id=9200&GoAheadAndLogIn=1

I sent a bug on bugzilla.mozilla.org (https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=381092), the answer was:

This is an error in wikimedia customization. The link in place of the comment
field is correct, but the one at the top of the page is not. This is not the
behavior in the official Bugzilla code. Ask administrators of wikimedia to fix
this in their installation.
Comment 1 Brion Vibber 2007-05-21 18:03:09 UTC
We are running the latest release verion of Bugzilla.

Note that the template is customized and there may be an issue with the custom template.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links