Last modified: 2007-05-06 11:04:59 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 9806 - Missing Spanish language localizations for Special:Contributions
Missing Spanish language localizations for Special:Contributions
Status: RESOLVED FIXED
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
Internationalization (Other open bugs)
1.11.x
All All
: Normal normal (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
http://en.wikipedia.org/wiki/Special:...
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-05-05 21:02 UTC by Mike Dillon
Modified: 2007-05-06 11:04 UTC (History)
0 users

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments
Patch for MessagesEs.php to add missing localizations. (845 bytes, patch)
2007-05-05 21:02 UTC, Mike Dillon
Details

Description Mike Dillon 2007-05-05 21:02:14 UTC
A few of the localizations for Special:Contributions in Spanish are missing in
SVN. They have been added to es.wikipedia.org on-wiki, but they don't work when
using Spanish as a UI language on other Wikipedias. The attached patch uses the
wording from Spanish Wikipedia, except that the word "usarios" ("users") is used
instead of "wikipedistas" ("Wikipedians").
Comment 1 Mike Dillon 2007-05-05 21:02:58 UTC
Created attachment 3582 [details]
Patch for MessagesEs.php to add missing localizations.

Adds missing localizations for Special:Contributions in Spanish.
Comment 2 Antoine "hashar" Musso (WMF) 2007-05-05 21:04:42 UTC
Committed as r21914. Thanks for the help!
Comment 3 Mike Dillon 2007-05-06 00:13:09 UTC
There was a typo in "sp-contributions-newbies". It should say "usuarios", not
"usarios":

'sp-contributions-newbies' =>'Mostrar las contribuciones de usuarios nuevos
solamente'

Sorry!
Comment 4 Mike Dillon 2007-05-06 00:16:37 UTC
Actually...

'sp-contributions-newbies'     => 'Mostrar solo las contribuciones de usuarios
nuevos'

I took the other wording from my working copy before I looked at es.wikipedia.org
Comment 5 Raimond Spekking 2007-05-06 11:04:59 UTC
(In reply to comment #3)
> There was a typo in "sp-contributions-newbies". It should say "usuarios", not
> "usarios":
> 
> 'sp-contributions-newbies' =>'Mostrar las contribuciones de usuarios nuevos
> solamente'

Fixed with r21932.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links