Last modified: 2011-04-14 15:13:59 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 9187 - "Undefined variable X in includes/Parser.php" notice
"Undefined variable X in includes/Parser.php" notice
Status: NEW
Product: MediaWiki extensions
Classification: Unclassified
DynamicPageList2 (Other open bugs)
unspecified
All All
: Low normal (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
: testme
: 9198 (view as bug list)
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-03-06 17:17 UTC by jeff
Modified: 2011-04-14 15:13 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description jeff 2007-03-06 17:17:38 UTC
When I use DPL I get the notice:

Notice: Undefined variable: x in .../includes/Parser.php on line 938 

The notice only occurs when I load a page with DPL 
When I use DPL as a mediawiki parser extension, the notice appears 3 times
When I use DPL as a mediawiki parser function, the notice only appears 1 time
I get the same notice whether I install the DPL versions available at semeb.com or if I use the latest 
DPL versions from svn.wikimedia.org.
My mediawiki is version 1.8.2.  The Parser.php is version 1.6.1.

Thanks.
Comment 1 Gero Scholz 2007-03-06 22:22:46 UTC
I believe this has been solved with DPL 0.9.9.
Could you please re-check and close this Bug Track
(or upload an example which demonstrates the problem to http://semeb.com/dpldemo
where the latest DPL version is installed).

Comment 2 Aryeh Gregor (not reading bugmail, please e-mail directly) 2007-03-06 22:51:21 UTC
*** Bug 9198 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 3 Rob Church 2007-03-06 23:03:08 UTC
Bugs for this product/component shouldn't be marked fixed until the fix is
committed to Subversion, since the code is now maintained there. Fixes not in
version control won't go live on Wikimedia sites.
Comment 4 jeff 2007-03-06 23:31:04 UTC
(In reply to comment #1)
> I believe this has been solved with DPL 0.9.9.Could you please re-check and close this Bug Track(or upload an example which 
demonstrates the problem to http://semeb.com/dpldemowhere the latest DPL version is installed).

I have DPL 0.9.9 installed and the problem persists.  See example at http://www.plan-view.com/~planview/index.php?title=Sandbox

Thanks.
Comment 5 Bryan Baron 2009-10-26 03:19:46 UTC
I think this is already fixed, right?

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links