Last modified: 2007-11-14 15:35:44 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 9017 - The main page of the Zazaki Wikipedia is broken.
The main page of the Zazaki Wikipedia is broken.
Status: RESOLVED WORKSFORME
Product: Wikimedia
Classification: Unclassified
General/Unknown (Other open bugs)
unspecified
PC Windows XP
: Normal major (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
http://diq.wikipedia.org/wiki/Pela_Seri
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-02-18 04:24 UTC by alis
Modified: 2007-11-14 15:35 UTC (History)
0 users

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description alis 2007-02-18 04:24:07 UTC
When people use internet explorer-6 or lower versions, the main page doesn't
look right. There are images flowing around in the bottom part and sides.
Comment 1 Rob Church 2007-02-18 16:17:43 UTC
I'm guessing this is bad markup in the content which IE6 and below don't like. I
can confirm that there's nothing wrong with the rendering in IE7.
Comment 2 Makoto Imaizumi [Suisui] 2007-02-18 18:25:38 UTC
use <div style="float:right">[[image:foobar]]</div> insted of
[[Image:foobar|right]] in table will solve them.
Comment 3 alis 2007-02-19 14:54:26 UTC
I used <div style="float:right">[[image:foobar]]</div> insted of
[[Image:foobar|right]] for the two pictures on the left side, and it worked.
However, for the "portals section" and "other wikimedia projects section", it
didn't work. Those two sections are templates. Does anybody know how to keep
those two templates in their places?
Comment 4 Raimond Spekking 2007-11-14 15:35:44 UTC
Page looks fine to me today. Closing this bug as WORKSFORME.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links