Last modified: 2007-03-10 23:07:05 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 8979 - The updating of the search database does not seem to work for the non-English Wikipedias
The updating of the search database does not seem to work for the non-Englis...
Status: RESOLVED FIXED
Product: Wikimedia
Classification: Unclassified
General/Unknown (Other open bugs)
unspecified
All All
: Normal major (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-02-13 23:51 UTC by Walter Vermeir
Modified: 2007-03-10 23:07 UTC (History)
0 users

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Walter Vermeir 2007-02-13 23:51:03 UTC
[Internal search] - The updating of the search database, that is supposed to be
done every +/- 30 hours, does not  seem to work for the non-English Wikipedias,
other projects unknown. 

Tested on EN wikipedia, (recent articles found) NL wikipedia and FR wikipedia
(not found).
Comment 1 Brion Vibber 2007-02-14 07:47:57 UTC
One of the search build loops was stuck; I've restarted it, should get through
everything over a couple of days.
Comment 2 Thom van der Boon 2007-03-04 01:30:57 UTC
Same problem seems to be back! Tested it on NL wikipedia, FR wikipedia and DE
wikipedia.... recent new pages which were added on the 1st of March were not
found...
Comment 3 Tim Starling 2007-03-06 19:50:58 UTC
Should be fixed now.
Comment 4 Thom van der Boon 2007-03-10 23:07:05 UTC
Seems to be working perfectly now :)

Zenks

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links