Last modified: 2007-02-05 17:11:15 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 8768 - Multiple references won't wrap
Multiple references won't wrap
Status: RESOLVED FIXED
Product: MediaWiki extensions
Classification: Unclassified
Cite (Other open bugs)
unspecified
All All
: Normal minor (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
http://fr.wikipedia.org/wiki/Histoire...
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-01-25 13:33 UTC by Cœur
Modified: 2007-02-05 17:11 UTC (History)
0 users

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Cœur 2007-01-25 13:33:53 UTC
Description: When an article has many references, they won't wrap at the end of the line.

Origine: the reference numbers are separated by a non-breaking space & #160 ; (U+A0).

Fix: the reference numbers should be separated by a normal space (U+20).
Comment 1 Antoine "hashar" Musso (WMF) 2007-02-03 13:11:40 UTC
The separator is set by using messages in the i18n file:

'cite_references_link_many_sep' => "\xc2\xa0",
'cite_references_link_many_and' => "\xc2\xa0",

Maybe they can just be removed, I am not sure if anyone would ever
need to customize them.
Comment 2 ais523 2007-02-05 09:11:19 UTC
On enwiki, the messages have already been customized to a breaking space as a 
workaround for this bug: [[:w:en:MediaWiki:Cite references link many and]]. Nobody 
seems to have complained yet, so changing the messages to be breaking spaces ( ) 
should fix the problem.
Comment 3 Aryeh Gregor (not reading bugmail, please e-mail directly) 2007-02-05 17:11:15 UTC
Fixed in r19790.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links