Last modified: 2010-05-15 15:42:50 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 8598 - Fullstops don't work correctly in namespaces
Fullstops don't work correctly in namespaces
Status: RESOLVED INVALID
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
General/Unknown (Other open bugs)
1.8.x
PC Linux
: Normal minor (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-01-12 03:43 UTC by Ronald Ping Man Chan
Modified: 2010-05-15 15:42 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Ronald Ping Man Chan 2007-01-12 03:43:32 UTC
Fullstops generally work correctly, but if it is in a namespace:
Putting the article name into the search box, clicking go works, but
links to the article act as if doesn't exist - red link, edit page
Once it reaches the edit page, the contents are there, but in the textarea.

Therefore, the only way to reach the page correctly is if you go directly there by 
knowing the exact name.
Comment 1 Brion Vibber 2007-01-13 05:27:42 UTC
Can you provide an example? (link to site, name of namespace, configuration
snippets)
Comment 2 Siebrand Mazeland 2009-06-01 16:20:54 UTC
No reply for over 2 years. -> INVALID

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links