Last modified: 2004-11-10 20:47:46 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 855 - For an image in commons, [[Image:foo.png]] doesn't show image; it shows "missing image" within commons
For an image in commons, [[Image:foo.png]] doesn't show image; it shows "miss...
Status: RESOLVED FIXED
Product: Wikimedia
Classification: Unclassified
General/Unknown (Other open bugs)
unspecified
PC Linux
: Normal major with 1 vote (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
http://commons.wikipedia.org/wiki/Ima...
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-11-10 10:46 UTC by Wikipedia:en:User:Paddu
Modified: 2004-11-10 20:47 UTC (History)
0 users

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Wikipedia:en:User:Paddu 2004-11-10 10:46:06 UTC
In http://test.wikipedia.org/w/index.php?title=Main_Page&oldid=4072 the image
from commons at the beginning of the page is not displayed. Instead, a link to
the Image: page within testwikipedia,
http://test.wikipedia.org/wiki/Image:Lammetje_%28Nunspeet_2004%29.jpg is shown.
On that page again, the image is not shown, but there's a link to
http://test.wikipedia.org/upload/3/38/Lammetje_%28Nunspeet_2004%29.jpg with the
anchor text "Download high resolution version (1024x763, 251 KB)".

http://commons.wikipedia.org/wiki/Image:Lammetje_%28Nunspeet_2004%29.jpg also
doesn't show the image. That page also has a "missing image" flagged in the
license tag. Clicking on the link
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/38/Lammetje_%28Nunspeet_2004%29.jpg
in the image history section does show the image, though.

http://commons.wikipedia.org/wiki/Maps_of_the_Netherlands and
http://commons.wikipedia.org/wiki/Commons:Picture_of_the_day are also full of
"missing image" messages.

User-agents:
1. Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; rv:1.7.3) Gecko/20041001 Firefox/0.10.1 or
the human-readable "Mozilla Firefox 0.10.1 on Linux".
2. Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.3) Gecko/20030313 or "Mozilla
1.3 on Linux".
Comment 1 Erik Moeller 2004-11-10 20:47:46 UTC
The problem resulted from the use of commons.wikiPedia.org instead of
commons.wikiMedia.org. commons.wikiPedia.org redirects there now, which should
fix the problem (thanks, Kate). The configuration on test was simply broken, it
should work again now.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links