Last modified: 2010-05-15 15:42:43 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 8530 - Install problems with MW 1.8.2 on Mysql 5.0.27
Install problems with MW 1.8.2 on Mysql 5.0.27
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 7669
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
Database (Other open bugs)
1.8.x
PC Windows XP
: Normal blocker (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-01-08 10:52 UTC by Adrien Picardat
Modified: 2010-05-15 15:42 UTC (History)
0 users

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Adrien Picardat 2007-01-08 10:52:52 UTC
I already tried to solve my problem with the bug 7669 but it dosn't work.

Here is the log on installation

# PHP 5.1.4 installed
# Found database drivers for: MySQL
# PHP server API is cgi-fcgi; using ugly URLs (index.php?title=Page_Title)
# Have XML / Latin1-UTF-8 conversion support.
# PHP is configured with no memory_limit.
# Have zlib support; enabling output compression.
# Couldn't find Turck MMCache, eAccelerator or APC. Object caching functions
cannot be used.
# GNU diff3 not found.
# Couldn't find GD library or ImageMagick; image thumbnailing disabled.
# Installation directory: c:\Inetpub\wwwroot\wiki
# Script URI path: /wiki
# Environment checked. You can install MediaWiki.
# Warning: $wgSecretKey key is insecure, generated with mt_rand(). Consider
changing it manually.

Generating configuration file...
# Database type: MySQL
# Loading class: DatabaseMysql
# Attempting to connect to database server as wiki...success.
# Connected to 5.0.27-community-nt
# Database wiki exists
# Creating tables... using MySQL 4 table defs...Query "CREATE TABLE `user` (
user_id int(5) unsigned NOT NULL auto_increment, user_name varchar(255) binary
NOT NULL default '', user_real_name varchar(255) binary NOT NULL default '',
user_password tinyblob NOT NULL default '', user_newpassword tinyblob NOT NULL
default '', user_email tinytext NOT NULL default '', user_options blob NOT NULL
default '', user_touched char(14) binary NOT NULL default '', user_token
char(32) binary NOT NULL default '', user_email_authenticated char(14) binary,
user_email_token char(32) binary, user_email_token_expires char(14) binary,
user_registration char(14) binary, PRIMARY KEY user_id (user_id), UNIQUE INDEX
user_name (user_name), INDEX (user_email_token) ) TYPE=InnoDB " failed with
error code "BLOB/TEXT column 'user_password' can't have a default value
(localhost)".
Comment 1 Brion Vibber 2007-01-08 11:02:05 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of 7669 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links