Last modified: 2008-03-13 03:57:37 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 8364 - Not working references
Not working references
Status: RESOLVED FIXED
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
Parser (Other open bugs)
unspecified
PC Windows 2000
: Normal normal (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
http://eo.wikipedia.org/w/index.php?t...
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-12-23 14:11 UTC by Arno Lagrange
Modified: 2008-03-13 03:57 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Arno Lagrange 2006-12-23 14:11:56 UTC
In eo-WP the referencedon't work anymore. Instead of the waited references we
get by <references/> : 

<li id="_note-0">[[#_ref-0|\u2191]] content </li>
Comment 1 Brion Vibber 2006-12-23 22:29:43 UTC
This was due to someone adding bogus <nowiki> values to:

http://eo.wikipedia.org/wiki/MediaWiki:Cite_references_link_many
http://eo.wikipedia.org/wiki/MediaWiki:Cite_references_link_one

The \u2191 is also wrong.

I've replaced them.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links