Last modified: 2010-11-04 02:07:40 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 7914 - Strange behaviour with SVG figure
Strange behaviour with SVG figure
Status: RESOLVED WORKSFORME
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
File management (Other open bugs)
unspecified
PC Windows XP
: Normal normal (vote)
: ---
Assigned To: Ariel T. Glenn
:
Depends on:
Blocks: svg
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-11-14 06:36 UTC by Michael Toews
Modified: 2010-11-04 02:07 UTC (History)
3 users (show)

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Michael Toews 2006-11-14 06:36:03 UTC
Hi,
I made a figure for Wikipedia as a PDF in R, and converted it to a SVG v1.1 file
using Illustrator CS2 (more details on the page). The odd behaviour I'm
reporting is:
# The SVG appears fine when viewed using Illustrator or the Adobe plug-in, or
even with Firefox 2's native SVG rendering; however the PNG render is 100%
transparent; see [[w:en:Image:Acf.svg]].
# When viewed in an article, the SVG renders (nearly) perfectly; see
[[w:en:Autocorrelation]].
# The only detail not rendered is the 'o' symbols along the plot. This can be
viewed with both Firefox 2 or the Adobe SVG plug-in; but not through the article
where it renders. I've tried twice to fix this, and several older versions of my
attempts can be viewed in the image history. This detail is not as important as
the first two.
Thanks!
+mt
Comment 1 Michael Toews 2006-11-14 06:38:49 UTC
Sorry, those links didn't link right (it would be helpful to see in the help how
the markup here works! -- or even a preview would be nice).

Here is a second attempt to link:
* [[Image:Acf.svg]]
* [[Autocorrelation]]
Comment 2 Brion Vibber 2009-08-03 16:53:46 UTC
Assigning SVG bugs to Ariel -- need a cleanup pass to see what's fixed up by a librsvg upgrade, what can be resolved with fixes to our font configuration, what can be fixed on our end, and what still needs to be pushed upstream.
Comment 3 Derk-Jan Hartman 2010-11-04 02:07:27 UTC
I have looked at the old versions of this file, and when rendering them now, they seem just fine.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links