Last modified: 2010-05-15 15:28:20 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 788 - Taxoboxes are shown as escaped html
Taxoboxes are shown as escaped html
Status: RESOLVED INVALID
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
Parser (Other open bugs)
1.3.x
PC Windows XP
: Normal normal with 1 vote (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
http://wiki.web-software.ro/cvs/phase...
:
: 894 (view as bug list)
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-10-26 17:15 UTC by Sorin Neacsu
Modified: 2010-05-15 15:28 UTC (History)
3 users (show)

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Sorin Neacsu 2004-10-26 17:15:10 UTC
In taxoboxes, instead of showing normal html tags:

<tr><td>Domain:<td>Eukaryota <tr><td>Kingdom:<td>Animalia <tr>

it shows

&lt;tr&gt;&lt;td&gt;Domain:</td >&lt;td&gt;<a href="/index.php?title=Eukaryote" title 
="Eukaryote">Eukaryota</a></td ></tr >
&lt;tr&gt;&lt;td&gt;Kingdom:</td >&lt;td&gt;<a href="/index.php?title=Animal" title 
="Animal">Animalia</a></td ></tr >

Please see http://wiki.web-software.ro/index.php?title=Cat
Comment 1 Sorin Neacsu 2004-10-28 09:36:49 UTC
I also installed the latest version from CVS, same problem:
http://wiki.web-software.ro/cvs/phase3/index.php?title=Cat

Digging a little, I noticed this:
http://wiki.web-software.ro/cvs/phase3/index.php?title=Template:Taxobox_image
Could this be the problem ?
Comment 2 Sorin Neacsu 2004-11-16 08:29:03 UTC
Found the 
Comment 3 Brion Vibber 2004-11-16 21:00:51 UTC
*** Bug 894 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 4 Brion Vibber 2004-11-16 21:02:28 UTC
From dupe bug 894:
"I dont know is this is a bug or an expected behaviour, but I noticed that when $wgUseTidy = false in 
DefaultSettings.php, taxoboxes are not rendered correctly (html is escaped)."
Comment 5 Thomas Bleher 2007-11-15 09:49:55 UTC
Just as an information: This bug is still there in r27424 (1.12devel). The bug can be circumvented using normal wiki syntax, however, so it's not a big problem.
Comment 6 Happy-melon 2009-07-24 09:52:41 UTC
Dead bug in not-checked-into-SVN extension.  Bug URL is dead.  Resolving REMIND; reopen if this is still a problem and the extension can be found.
Comment 7 Chad H. 2009-07-24 14:18:03 UTC
Changing to INVALID per above comment, no need to REMIND.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links