Last modified: 2010-05-15 15:34:01 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 768 - user_groups table fields doesnt use prefix
user_groups table fields doesnt use prefix
Status: CLOSED FIXED
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
Database (Other open bugs)
1.4.x
All All
: Normal normal with 1 vote (vote)
: ---
Assigned To: Antoine "hashar" Musso (WMF)
:
Depends on: 604
Blocks: 767
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-10-24 02:04 UTC by Antoine "hashar" Musso (WMF)
Modified: 2010-05-15 15:34 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Antoine "hashar" Musso (WMF) 2004-10-24 02:04:31 UTC
The user_groups fields (user_id, goup_id) should be prefixed.

Should be something like:

ugr_user_id
ugr_group_id
Comment 1 Antoine "hashar" Musso (WMF) 2004-10-24 04:03:49 UTC
Probably fixed localy. Pending for testing.

postgresql, tables.sql, patch-userlevels.sql fixed.
Comment 2 Antoine "hashar" Musso (WMF) 2004-10-24 17:00:09 UTC
Fixed localy.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links