Last modified: 2010-05-15 15:38:25 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 764 - Permission grants don't include CREATE TEMPORARY TABLES
Permission grants don't include CREATE TEMPORARY TABLES
Status: RESOLVED FIXED
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
Installer (Other open bugs)
1.5.x
All All
: Normal normal with 2 votes (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-10-23 07:31 UTC by Brion Vibber
Modified: 2010-05-15 15:38 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Brion Vibber 2004-10-23 07:31:53 UTC
AFAIK we don't use these in the main code (yet), but the parser tests do, and it's annoying to have to set up 
another account or use root.
Comment 1 Brion Vibber 2005-03-27 02:22:59 UTC
1.4.0 released; kicking back to 1.5 blockers.
Comment 2 Tomer Chachamu 2005-06-08 13:01:08 UTC
Marking this as blocking bug 250 - Special:Allpages index should cache in
querycache or be much faster.

Comment 3 Brion Vibber 2005-06-12 14:24:44 UTC
Removing from 1.5 blockers; we don't use temporary tables except in the parser tests, for 
which you need to set up AdminSettings anyway.
Comment 4 Tomer Chachamu 2005-06-12 22:14:41 UTC
Oops.
Comment 5 Rob Church 2005-12-13 21:56:35 UTC
(In reply to comment #3)
> Removing from 1.5 blockers; we don't use temporary tables except in the parser
tests, for 
> which you need to set up AdminSettings anyway.
> 

So is this still an issue?
Comment 6 Brion Vibber 2005-12-15 19:44:18 UTC
Still an issue last I checked.

Steps to reproduce:
1) Install a new wiki
2) run maintenance/parserTests.php
Comment 7 Rob Church 2006-05-21 23:01:17 UTC
Added in SVN trunk, r14330.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links