Last modified: 2009-03-07 02:40:38 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 7511 - The contribution counter on toolserver shows an error when trying to access the tables of enwiki_p
The contribution counter on toolserver shows an error when trying to access t...
Status: RESOLVED WORKSFORME
Product: Kate's Tools
Classification: Unclassified
General/Unknown (Other open bugs)
unspecified
All All
: Normal major (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-10-06 23:04 UTC by mastereagle00
Modified: 2009-03-07 02:40 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description mastereagle00 2006-10-06 23:04:58 UTC
The primary contrubtors link in the Cite feature currently links to a page with
an error, the error being: 

Failed to retrieve replication lag: (1146, "Table 'enwiki_p.revision' doesn't
exist") 

The page I am viewing is
http://tools.wikimedia.de/~tim/cgi-bin/contribution-counter?page=Database_normalization&namespace=&dbname=enwiki_p&hide_minor=on

Thanks,
Matt
Comment 1 Rotem Liss 2006-10-07 08:59:58 UTC
It's not a bug in SpecialCite extension, but in the tool on toolserver. Changing
Product (hopefully right) and Summary. Note that the editcount just doesn't show
the user, without any error, while this tool shows error. I think that the
access to enwiki_p via this tool should be disabled without such error.
Comment 2 Chad H. 2008-12-19 02:20:56 UTC
Can this be closed now? The tool seems to work fine and the replag issues with the TS have been improved much in the last several years.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links