Last modified: 2006-10-20 11:31:10 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 7479 - Can't handle leaf categories?
Can't handle leaf categories?
Status: RESOLVED WORKSFORME
Product: MediaWiki extensions
Classification: Unclassified
CategoryTree (Other open bugs)
unspecified
PC Windows XP
: Normal normal (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-10-03 16:49 UTC by Steve Sanbeg
Modified: 2006-10-20 11:31 UTC (History)
0 users

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Steve Sanbeg 2006-10-03 16:49:24 UTC
The CategroyTree extension seems unable to handle leaf categories, which contain
articles, but no categories.

When I look at my root category, which contains other categories, it shows its
name with a [-], and a list of all of the subcategories, with a [+].

Clicking on the plus will cause the subcategory to show the word "loading" under
its list, and pop up a window with the text "bad target for sajax_do_call: not a
function or object: undefined"

It would be better to display the articles; but if it can't display anything,
the expand link shouldn't be there.  But I don't see any options listed in the
readme to affect this behavior.
Comment 1 Aryeh Gregor (not reading bugmail, please e-mail directly) 2006-10-04 01:55:23 UTC
Please clarify: is this true only on your wiki, or does it also happen on
Wikipedia?  If it's limited to your wiki, could you provide a link?  Have you
tried other browsers?
Comment 2 Steve Sanbeg 2006-10-06 15:34:07 UTC
(In reply to comment #1)
> Please clarify: is this true only on your wiki, or does it also happen on
> Wikipedia?  If it's limited to your wiki, could you provide a link?  Have you
> tried other browsers?

It seems to be limited to my wiki; when using the same browser on wikipedia or
wikisource, it briefly displays "loading" then changes to "no subcategories". 
Unfortunately, I don't have a publicly visible server to try this on.
Comment 3 Dan Li 2006-10-07 04:49:29 UTC
Are you using the latest SVN version of CategoryTree and MediaWiki?
Comment 4 Steve Sanbeg 2006-10-09 21:36:52 UTC
(In reply to comment #3)
> Are you using the latest SVN version of CategoryTree and MediaWiki?

Strange, I just checkout out the trunk poem & phase3 MediaWiki to double check
that, in this install, the lists aren't indented and the [+] & [-] links aren't
functional.  So I guess there must be some significant changes going on.
Comment 5 Manuel Schneider 2006-10-15 16:29:48 UTC
I have exactly the same problem with MediaWiki and CategoryTree installed from the current (today) stable release:
* MediaWiki 1.8.2
* CategoryTree extension for MediaWiki (r16022)
Comment 6 Manuel Schneider 2006-10-15 17:02:36 UTC
Updating to current SVN version of the CategoryTree extension helped. This version should be released immediately if yet stable.
Comment 7 Steve Sanbeg 2006-10-19 22:21:02 UTC
OK, I just did another update, and it seems to work now.  Thanks.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links