Last modified: 2010-05-15 15:28:18 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 743 - Image revert don't work
Image revert don't work
Status: RESOLVED WORKSFORME
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
File management (Other open bugs)
1.3.x
PC Windows 2000
: Normal normal (vote)
: ---
Assigned To: Kelson [Emmanuel Engelhart]
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-10-18 16:00 UTC by Andreas Hörstemeier
Modified: 2010-05-15 15:28 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Andreas Hörstemeier 2004-10-18 16:00:34 UTC
The "rev" Link in a image page doesn't work. Instead of reverting the image to
that revision it overrides the old revision with the current image - this just
happened at [[en:Image:George-W-Bush.jpeg]].
Comment 1 Brion Vibber 2004-10-19 18:56:38 UTC
Please don't change the assignment without adding wikibugs-l to the CC list.
Comment 2 Brion Vibber 2004-10-21 09:37:40 UTC
I can't reproduce this on REL1_3. Sequence:

* Create image in Gimp, save as 'crud.jpg'
* Upload crud.jpg to wiki
* Edit image further, save it again
* Upload crud.jpg to wiki again, confirm it.
* Look at image page, confirm that first and second revisions look as expected
* Hit 'revert' link on first revision
* Reload image page, confirm that the current version is now a duplicate copy of the first version and that the second version is archived and is the 
correct given version.

Unless REL1_3a is differently broken, I suspect a caching issue affecting the display of the pages/images. A test on meta was successful, with a 
caching issue noticed:
http://meta.wikimedia.org/wiki/Image:Crud.jpg

A reload in Safari was sufficient to update the display of the current-version image (while logged in), but the image page required ?action=purge to 
update its revision list. Most likely the page isn't being properly touched & purged.
Comment 3 Andreas Hörstemeier 2004-11-12 10:50:56 UTC
Seems like it was something with caching, when doing a similar revert later it
worked fine. I'm setting to to WORKSFORME.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links