Last modified: 2010-05-15 15:41:14 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 7261 - Uploading new images sets mime type to text/plain and dimensions to 0x0
Uploading new images sets mime type to text/plain and dimensions to 0x0
Status: RESOLVED WORKSFORME
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
File management (Other open bugs)
1.7.x
PC Linux
: Normal normal (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-09-07 18:48 UTC by Ed Robbins
Modified: 2010-05-15 15:41 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Ed Robbins 2006-09-07 18:48:55 UTC
After installing mediawiki in house several weeks ago, I noticed this afternoon
that thumbnails were not working.  This is on a Linux box running FC5.  I
installed ImageMagik and the dependencies needed to install ImageMagik.  After
doing so, uploading images now sets the mime type to text/plain and the
dimensions to 0x0.  Thus the link to the image does not work correctly.  After
this occurence, I updated my LocalSettings.php to not use ImageMagik and removed
the rpm's that I had installed, the problem persists after these last steps.
Comment 1 Dmitry Sklar 2006-09-27 18:57:57 UTC
Have the same issue, MediaWiki: 1.7.1 PHP: 5.1.2 (apache2handler) MySQL: 5.0.22-log, some (not all!) gif 
files are recognized as text plain (Icon_lock1_blue.gif‎ (1KB, MIME type: text/plain) ) so the image link 
shows the file name.
Comment 2 Aaron Schulz 2008-12-27 23:35:47 UTC
Is this an issue in 1.13? Works for me.
Comment 3 Chad H. 2009-09-22 19:44:18 UTC
Can't replicate in 1.16 trunk either, going ahead and closing WFM.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links