Last modified: 2010-05-15 15:41:04 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 7259 - Special:Specialpages is empty, suddenly
Special:Specialpages is empty, suddenly
Status: RESOLVED WORKSFORME
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
Special pages (Other open bugs)
1.7.x
PC Linux
: Normal normal (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-09-07 17:35 UTC by Ben Slivka
Modified: 2010-05-15 15:41 UTC (History)
0 users

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Ben Slivka 2006-09-07 17:35:17 UTC
I installed MW 1.7.1 on top of Fedora Core 5 Linux several weeks ago.
It's been working fine, I've been updating pages, etc.

Today, from my Windows XP machine, I visited Special:Specialpages a few times, editing other 
pages in between, and then, suddenly, when I visit Special:Specialpages, it is empty -- no list 
of special pages!  Yikes!

I was logged in with a normal account, not a WikiSysop account.

This is all occuring inside my corporate LAN, and we have proprietary information, so I cannot 
give you access to the server.

I searched and could find no similar bug.

Is there some kind of tweak I can apply to fix this problem?

Thank you!
--Ben Slivka
Comment 1 Brion Vibber 2006-09-08 09:11:16 UTC
Never heard of such a problem; you'll have to debug it yourself.

Check for broken extensions.
Comment 2 Ben Slivka 2006-09-09 04:37:10 UTC
Brion,

Ummm...I wasn't doing anything on the Linux box at all...just doing normal Wiki editing 
from IE 6 on a Windows XP workstation...and the Specialpages contents just disappeared.

This would seem to be a pretty nasty failing of the MediaWiki PHP code, eh?

How would such activity on a client machine cause a "broken extension"?

Pardon my ignorance, but while I've done tons of MS-DOS/Windows development, I'm much 
less familiar with Linux debugging.  What debugger should I use for PHP?

Thank you,
--Ben
Comment 3 Rob Church 2006-12-03 04:16:01 UTC
1. What changed on the server?
2. Define "empty" - is there no content in the content area of the page? Do no
pages get listed? Or does the server seem to be returning a totally blank page?
3. What does the PHP error log have to say about it?
Comment 4 Raimond Spekking 2007-03-09 19:02:22 UTC
No answer/reaction since 3 months. If the problem still persists feel free to
reopen the bug with more information as Rob asked in comment #3.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links