Last modified: 2006-10-25 12:45:03 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 7238 - SVG parsing of styles
SVG parsing of styles
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 5428
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
File management (Other open bugs)
unspecified
All All
: Normal major (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-09-05 03:01 UTC by Nux
Modified: 2006-10-25 12:45 UTC (History)
0 users

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Nux 2006-09-05 03:01:37 UTC
Hi have a look at this SVG image:
http://test.wikipedia.org/wiki/Image:Test_inlinestyle_to_style_el_1.svg
And this PNG image (FF rendering of that SVG):
http://test.wikipedia.org/wiki/Image:Test_inlinestyle_to_style_el_1.png

I wondered what could be wrong as I got wired results on some images and I think
I finally got it. If you will look at the the code of reverted version:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/test/archive/0/01/20060905024122%21Test_inlinestyle_to_style_el_1.svg

You will notice that when I removed the dot from "stroke-width:0.1px" and
changed it to "stroke-width:2px" it got parsed fine (of course with a width of 2px).

For final test case you may see that when I moved "stroke-width:0.1px" to
inline-style def. it's all fine:
http://test.wikipedia.org/wiki/Image:Test_inlinestyle_to_style_el_2.svg

Hope this will be fixed soon.
Comment 1 Gustav Broberg 2006-10-25 08:02:51 UTC
This is a duplicate of http://bugzilla.wikimedia.org/show_bug.cgi?id=5428. It
has been fixed upstream in libcroco
(http://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=333057).
Comment 2 Brion Vibber 2006-10-25 12:45:03 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of 5428 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links