Last modified: 2010-05-15 14:35:49 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 70 - Template variables in headings do not get expanded and produce corrupted display
Template variables in headings do not get expanded and produce corrupted display
Status: RESOLVED FIXED
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
Templates (Other open bugs)
unspecified
All All
: Normal normal (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
: need-parsertest, parser
Depends on: 60
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-08-16 05:34 UTC by Timwi
Modified: 2010-05-15 14:35 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Timwi 2004-08-16 05:34:30 UTC
BUG MIGRATED FROM SOURCEFORGE
http://sourceforge.net/tracker/index.php?func=detail&aid=977849&group_id=34373&atid=411192
Originally submitted by Norman Rogers (normanrogers)  2004-06-23 00:31


I was writing a template using variables surrounded in
headings like this:

=={{{variable}}}==

When previewing I get

Template:variable.7D"> 

appearing before the heading. 

It does not appear in the article that the template is
being used in and only appears when in a header.

[[Template:Sandbox Template]] on en wikipedia shows an
example of this problem.

------------------------- Additional comments ------------------------
Date: 2004-08-07 22:06
Sender: SF user jeffwarnica

This seems to be fixed, at least with the CVS version I have
on my home machine.
-------------------------------------------------
Date: 2004-08-08 07:48
Sender: SF user vibber

Does seem to be better in CVS head, but still broken in
1.3 branch.
Comment 1 JeLuF 2004-09-18 21:19:10 UTC
Fixed in REL1_3 and HEAD, see Bug 60

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links