Last modified: 2010-05-15 15:41:18 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 6830 - Dates not rendering according to user's preference
Dates not rendering according to user's preference
Status: RESOLVED INVALID
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
Parser (Other open bugs)
1.7.x
PC Windows XP
: Low minor with 1 vote (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
http://sanctuary.dyndns.info/wiki/ind...
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-07-27 15:03 UTC by Steven Buehler
Modified: 2010-05-15 15:41 UTC (History)
0 users

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Steven Buehler 2006-07-27 15:03:32 UTC
I have my user preferences set to render dates/times as "19:23 23 January 2006,"
for example, but when I create a page using the [[Month day]], [[year]] format,
the page renders exactly the way I entered it instead of rewriting the date in
the output according to what I have set in my user preferences (i.e, the above
appears as "Monday day, year" and [[2006-01-01]] would appear as "2006-01-01"
instead of "1 January 2006" as I have set in my preferences.

NOTE: URL specified above is not available 24/7.
Comment 1 Steven Buehler 2006-07-27 15:04:38 UTC
I should add, this is using IIS on Windows XP Pro.
Comment 2 Brion Vibber 2006-07-27 18:39:38 UTC
This is an optional feature, off by default.
Make sure you've set $wgUseDynamicDates = true; in your 
LocalSettings.php.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links