Last modified: 2010-05-15 15:56:53 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 6439 - userMailer $reply-to not set by User::sendmail
userMailer $reply-to not set by User::sendmail
Status: RESOLVED INVALID
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
User login and signup (Other open bugs)
1.6.x
Macintosh Mac OS X 10.4
: Normal enhancement (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
http://ecoliwiki.org
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-06-26 01:22 UTC by Jim Hu
Modified: 2010-05-15 15:56 UTC (History)
0 users

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Jim Hu 2006-06-26 01:22:39 UTC
From what I can determine, userMailer defaults $reply to as false

line 78 in userMailer.php: function userMailer( $to, $from, $subject, $body,
$replyto=false ) 

and nothing in the 1.6.7 ever calls it setting a reply-to address. In
particular, it doesn't seem to be set by User::sendmail().

I suspect that this is why some recipients are not receiving password resets
from my wiki; their spam blockers may reject mail without a reply-to. I'm not
sure Fixing this may require also committing a fix for bug 4347.

Thanks!
Comment 1 Brion Vibber 2006-06-26 02:41:50 UTC
Very few mails have a reply-to set.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links