Last modified: 2011-04-14 15:10:28 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 6263 - Last modified display date not the last one
Last modified display date not the last one
Status: REOPENED
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
Database (Other open bugs)
1.11.x
All All
: Low normal with 1 vote (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
http://arkae.redirectme.net/wiki/inde...
:
: 8283 10646 12161 14541 (view as bug list)
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-06-10 09:46 UTC by jcognard
Modified: 2011-04-14 15:10 UTC (History)
5 users (show)

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description jcognard 2006-06-10 09:46:25 UTC
For some pages, the last modified date displayed at the bottom of the page is
the last one. 

On the other hand, the logging history - from the upper tab - for these pages is
correct. 

If I go on updating these pages, the lastmod date is incrementing, but remains
the date that has been logged in the histort before the last one.

The above url gives an example : the real last date/time is 11:08 and the
displayed is 10:55.

I use the standard monobook skin.

Thx for your help.
Comment 1 jcognard 2006-06-10 09:48:45 UTC
The 1st above sentence should be: For some pages, the last modified date
displayed at the bottom of the page is NOT the last one. 
Comment 2 Brion Vibber 2006-06-10 21:34:02 UTC
Please provide a specific list of steps to reproduce the 
problem and very specific descriptions of what is different 
from the expected results.
Comment 3 jcognard 2006-06-11 16:48:02 UTC
The above URL1 (*) stated the unexpected result when I posted the Bug id :
- from the history tab, the last updates is June 10th at 11:08 (previous at 10:55)
- the 'listmod' property at the bottom was 10:55 instead of 11:08.
- I did clean my local cache (and even restarted my browser) 
- now it is correct and I don't know why.

(*) URL 1 =
http://arkae.redirectme.net/wiki/index.php/Deguignet%2C_Informations_pratiques

Right now I have another example of the same inconsistant information : 
- URL 2
http://arkae.redirectme.net/wiki/index.php/Enqu%C3%AAte_sur_le_canal_et_les_moulins
- the history tab states the 2 last updates : June 11th, 18:01 and June 11th, 18:03
- the 'lastmod' property at bottom gives only June 11th, 18:01

Thks for any clue
Comment 4 Brion Vibber 2006-06-11 20:31:04 UTC
The footer matches the history exactly.
Comment 5 Dmitry Pischenko 2006-06-13 10:28:08 UTC
In version 1.6.5 this bug present too. And it may be depends on browser cashe or
cookies, because jcognard links work correctly for me, but my link:
http://modiki.civfanatics.ru/index.php/%D0%9C%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5_%D0%BD%D0%B0%D1%88-%D1%84%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%B2_%D0%BD%D0%B0_civfanatics.ru
shows not last date.
Comment 6 Korg 2006-06-29 16:38:47 UTC
I've encountered this bug several times.

Some examples:
* http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_bot
** the article was last modified by 85.57.161.214 on 29 June 2006, 11:13
** the footer displays "This page was last modified 17:11, 25 June 2006."

* http://en.wikipedia.org/wiki/The_Daltons_%28Lucky_Luke%29
** the article was last modified by 134.100.10.114 on 21 June 2006, 09:05
** the footer displays "This page was last modified 23:24, 10 June 2006."
Comment 7 CliffC 2006-09-29 04:47:26 UTC
Seems like this bug still exists, and it's not a cache issue.  
It's no big deal, but having the wrong timestamp is annoying.  
The follow reproduces the problem, at least for me.

1) (refresh pages after every step below)
2) log in
3) edit and save an article you've worked on earlier
4) log out
5) navigate to the article: page footer is correct & properly matches top item
in history file.
6) log in
7) page footer is now **incorrect**, it matches date and time 
of the **second** item in history file, not the first one.

Behaves the same in both Firefox and IE.  
FWIW, I run with a time offset of -4 hours from UTC.


Comment 8 Brion Vibber 2006-12-18 23:12:42 UTC
*** Bug 8283 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 9 Brion Vibber 2007-07-20 14:41:18 UTC
*** Bug 10646 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 10 Brion Vibber 2007-11-30 16:10:47 UTC
*** Bug 781 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 11 Brion Vibber 2007-11-30 16:11:12 UTC
*** Bug 12161 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 12 Raimond Spekking 2008-06-19 07:38:41 UTC
*** Bug 14541 has been marked as a duplicate of this bug. ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links