Last modified: 2004-09-22 11:56:23 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 555 - utf-8 code "?"(·) on interwiki bug
utf-8 code "?"(·) on interwiki bug
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 65
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
Internationalization (Other open bugs)
unspecified
All All
: High major with 1 vote (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
http://en.wikipedia.org/wiki/User:Shi...
: utf8
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-09-22 07:48 UTC by shi zhao
Modified: 2004-09-22 11:56 UTC (History)
0 users

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description shi zhao 2004-09-22 07:48:05 UTC
utf-8 code "·"=(·) on interwiki bug. If interwiki enter "·" ,link error, only 
enter (·) replace. On zh.wp this code very  import. He is usually in the name of 
the foreigner usage.
Comment 1 Brion Vibber 2004-09-22 08:04:19 UTC
Can you create a page that demonstrates the problem and include a link here?
Comment 2 shi zhao 2004-09-22 11:51:57 UTC
see http://en.wikipedia.org/wiki/User:Shizhao/test
Comment 3 Brion Vibber 2004-09-22 11:56:23 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of 65 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links