Last modified: 2007-01-21 01:50:38 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 5428 - Displaying SVG is weird.
Displaying SVG is weird.
Status: RESOLVED FIXED
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
File management (Other open bugs)
unspecified
All All
: Normal normal (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
http://commons.wikimedia.org/wiki/Ima...
:
: 7238 (view as bug list)
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-04-02 09:46 UTC by 百楽兎
Modified: 2007-01-21 01:50 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description 百楽兎 2006-04-02 09:46:48 UTC
I am a user of Wikipedia.
I know all SVG images will be converted to PNG format to display them correctly. However, I found 
recently some SVG images will become weird after being converted to PNG format by Wiki system.
For example, an SVG image called "Chromosom.svg" on Wikimedia Commons is with this problem. It 
looked good before. The url of the page is http://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Chromosom.svg. 
Please help solve this problem, thank you!
Comment 1 Gustav Broberg 2006-04-02 13:59:06 UTC
It's most certainly caused by this bug:
http://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=333057 in libcroco. 
Upgrading to version 0.6.1 should fix it.

As a workaround you can try to use inline style attribute instead of css
classes. See the bug report for more info.
Comment 2 百楽兎 2006-04-03 13:17:59 UTC
Thank you. I will try it.
Comment 3 Marcus Buck 2006-04-13 10:35:35 UTC
When upgrading to version 0.6.1 should fix it, why does nobody do it?
Comment 4 百楽兎 2006-05-20 13:27:39 UTC
http://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Chromosom.svg is OK now, but 
http://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Chromosome_zh.svg is still no good. Is it the same 
problem?
Comment 5 Brion Vibber 2006-10-25 12:45:04 UTC
*** Bug 7238 has been marked as a duplicate of this bug. ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links