Last modified: 2006-02-11 03:33:06 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 4954 - picture not shown in IE7
picture not shown in IE7
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 4824
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
Parser (Other open bugs)
unspecified
PC Windows XP
: Normal normal (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-02-11 03:03 UTC by jediarchives11
Modified: 2006-02-11 03:33 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description jediarchives11 2006-02-11 03:03:26 UTC
In Internet Explorer 7 Beta 2, the main page picture in the upper left hand corner of 
the page doesn't display.  There is just a background that is a link when you hover 
over or click on it.  This does NOT apply to en.wikipedia.org, or en.wiktionary, etc. 
although it occurs on bugzilla.wikimedia.org, and all other non-wikimedia sites that 
I have seen.
Comment 1 Brion Vibber 2006-02-11 03:33:06 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of 4824 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links