Last modified: 2010-05-15 15:38:34 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 4009 - LanguageId.php: category keyword localisation not working
LanguageId.php: category keyword localisation not working
Status: RESOLVED INVALID
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
Internationalization (Other open bugs)
1.5.x
PC Windows Server 2003
: Normal normal with 1 vote (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-11-17 12:05 UTC by Borgx
Modified: 2010-05-15 15:38 UTC (History)
0 users

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Borgx 2005-11-17 12:05:19 UTC
Try to localize keyword [[Kategory:]] to perform same function as [[Category:]]
on local wiki not working. (This worked at id.wikipedia.org)

+ user's language already id (Indonesian)
+ (NS_CATEGORY         => "Kategori") at languageid.php 
+ changing languageid.php have no effects ( [[Kategori:]] is treated as ordinary
link)
+ changing language.php do have effect ( [[Kategori:]] works the same as
[[Category:]])

Mysql 5.0.15
Apache 5.0.5
wikimedia 1.5.2
apache 2.0.55
Comment 1 Brion Vibber 2005-11-18 04:29:56 UTC
Selecting the user's interface language will have no effect on any sort of 
keywords. You must set the *wiki's* language ($wgLanguageCode).
Comment 2 lɛʁi לערי ריינהארט 2005-11-18 07:28:47 UTC
this report was about a private wiki
$wgLanguageCode = "id" was added in localsettings.php
works now - Thanks!

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links