Last modified: 2005-10-31 22:04:44 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 3850 - [Edit] section link not justified with the corresponding section title
[Edit] section link not justified with the corresponding section title
Status: RESOLVED WORKSFORME
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
Parser (Other open bugs)
unspecified
PC Windows 2000
: Low minor (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
http://www.mediawiki.org/wiki/Talk:Me...
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-10-31 21:50 UTC by theMid
Modified: 2005-10-31 22:04 UTC (History)
0 users

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments
A screen shot showing the case (176.31 KB, image/jpeg)
2005-10-31 21:55 UTC, theMid
Details

Description theMid 2005-10-31 21:50:58 UTC
The [Edit] section link in not in the same alignment as the Section Title. It
can be confusing when someone needs to edit some section. At first sight, for a
given section to change, the link to be clicked is the one beyond the section,
which actually corresponds to the next section.

The page rendering has been seen with Firefox 1.0.7.
The same rendering is noticed with IE 6.
Comment 1 theMid 2005-10-31 21:55:37 UTC
Created attachment 1035 [details]
A screen shot showing the case
Comment 2 Brion Vibber 2005-10-31 22:04:44 UTC
When I click the edit link on the same line as the section title, I get that section 
as expected. It seems to be working fine. Closing as WORKSFORME.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links