Last modified: 2007-01-13 05:54:19 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 3529 - Links to Wikisource do not work in Wikispecies
Links to Wikisource do not work in Wikispecies
Status: RESOLVED FIXED
Product: Wikimedia
Classification: Unclassified
Interwiki links (Other open bugs)
unspecified
All All
: Normal trivial with 1 vote (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
http://species.wikipedia.org/wiki/Use...
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-09-21 18:56 UTC by Jelle Zijlstra
Modified: 2007-01-13 05:54 UTC (History)
0 users

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Jelle Zijlstra 2005-09-21 18:56:40 UTC
When I tried to link to my [[s:nl:Gebruiker:Ucucha|userpage on Wikisource]], the
link didn't work. Firefox said that "species.wikisource.org cannot be found".
Other sister projects cause the same problem.
Comment 1 Rob Church 2005-09-21 19:12:38 UTC
Try [[wikisource:nl:Gebruiker:Ucucha|userpage on Wikisource]] perhaps?
Comment 2 Jelle Zijlstra 2005-09-21 19:16:34 UTC
That does work, but s: should work too, I think.
Comment 3 Rob Church 2005-09-21 19:17:55 UTC
Or if Wikisource is monolingual, then [[wikisource:Gebruiker|Ucucha]] or some
derivative. The problem is that MediaWiki is confusing your language and domain
codes. I'd have to check to be entirely sure of the right construct for the
wikilink for a specific language's wikisource, but you could do a bit of trial
and error to pinpoint. This isn't, as far as I can see, a bug.
Comment 4 Jelle Zijlstra 2005-09-21 19:23:41 UTC
It is not, I think.

If I type in: http://species.wikipedia.org/wiki/s:nl:Gebruiker:Ucucha, the
server should redirect me to http://nl.wikisource.org/wiki/Gebruiker:Ucucha .
But it does not. Apparently, it creates
http://species.wikisource.org/wiki/Gebruiker:Ucucha or so, whichi does not
exist. Links from other projects to Wikispecies do work. Links from Wikipedia to
Wikisource and other projects do work. But links from Wikispecies to sister
projects of Wikipedia do not work.
Comment 5 Rob Church 2005-09-21 19:27:10 UTC
Making this a WM web sites issue which *does* need looking at...
Comment 6 Brion Vibber 2007-01-13 05:54:19 UTC
Fixed; dumpInterwiki.inc wasn't using the full special.dblist.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links