Last modified: 2005-09-11 22:48:54 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 3433 - Spanish Interface at Commons doesn't work
Spanish Interface at Commons doesn't work
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 3430
Product: Wikimedia
Classification: Unclassified
Language setup (Other open bugs)
unspecified
PC Windows 2000
: Normal major (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
http://commons.wikimedia.org/wiki/Com...
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-09-11 22:45 UTC by sanbec
Modified: 2005-09-11 22:48 UTC (History)
0 users

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description sanbec 2005-09-11 22:45:14 UTC
Te spanish interface at Commons have a very strange behavior. Many tags and
links are missing
Comment 1 Brion Vibber 2005-09-11 22:48:54 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of 3430 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links