Last modified: 2004-09-03 22:03:28 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 331 - "pipe" links with spaces result in article editing
"pipe" links with spaces result in article editing
Status: RESOLVED FIXED
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
Parser (Other open bugs)
unspecified
All All
: Normal normal with 1 vote (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-09-03 03:22 UTC by Timwi
Modified: 2004-09-03 22:03 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Timwi 2004-09-03 03:22:53 UTC
BUG MIGRATED FROM SOURCEFORGE
http://sourceforge.net/tracker/index.php?func=detail&aid=859177&group_id=34373&atid=411192
Originally submitted by Nobody/Anonymous - nobody  2003-12-12 22:18


Found this on the it: wiki, just converted from the UseMod (I don't know if the conversion is relevant).

If a link uses a pipe to link a different page from its appearance, and before the pipe there is a space, the link will appear red, and the linked article will open in editing mode with its contents in the text box.

Tested on [[it:Telescopio Spaziale Hubble]], there's a link to [[Secondo d'arco]]. If written like this:

[[Secondo d'arco|secondi d'arco]]

works fine. Instead this:

[[Secondo d'arco | secondi d'arco]]

(extra spaces around the pipe) will open [[Secondo d'arco]] in editing mode.

User:Alfio on Italian and English wiki.

------------------------- Additional comments ------------------------
Date: 2003-12-14 06:04
Sender: SF user vibber

Probably a link rebuild script problem....
Comment 1 Timwi 2004-09-03 22:03:28 UTC
This is definitely fixed by now.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links