Last modified: 2006-04-16 08:04:27 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 3118 - Wrong favicons sometimes being displayed
Wrong favicons sometimes being displayed
Status: RESOLVED FIXED
Product: Wikimedia
Classification: Unclassified
General/Unknown (Other open bugs)
unspecified
All All
: Normal minor with 1 vote (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
http://en.wikipedia.org/favicon.ico
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-08-11 17:32 UTC by Rowan Collins [IMSoP]
Modified: 2006-04-16 08:04 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Rowan Collins [IMSoP] 2005-08-11 17:32:40 UTC
Various Wikipedias, Wiktionaries, etc, seem to be getting the Wikinews favicon
(the little globe) instead of their own - but only sometimes. If you go directly
to, for instance, http://en.wikipedia.org/favicon.ico and hard-refresh a few
times, you'll see what I mean. I think the file must have been over-written or
something on some servers and not others, so that different requests return
different files. Obviously, most people will retain one version in their cache
for a long time, so will either see it consistently right or consistently wrong.

[I tried mentionning this on IRC, but nobody seemed to be around who could fix it.]
Comment 1 Rowan Collins [IMSoP] 2005-08-11 17:54:59 UTC
Ooh, appears to be fixed now. :)
Comment 2 Mark Bergsma 2005-08-11 17:57:51 UTC
Should be fixed now.
Comment 3 Rowan Collins [IMSoP] 2005-08-11 17:59:14 UTC
Snap!
Comment 4 lɛʁi לערי ריינהארט 2006-04-16 00:48:10 UTC
Hallo!

REOPENing. I am getting the wikimedia logo at
http://he.wikipedia.org/favicon.ico and
http://ha.wikipedia.org/favicon.ico

best regards reinhardt [[user:gangleri]]
Comment 5 Brion Vibber 2006-04-16 07:59:25 UTC
Fixed months ago. If you're having a similar but different issue 
now that's different. Open a new bug.
Comment 6 Rotem Liss 2006-04-16 08:01:03 UTC
(In reply to comment #4)
> Hallo!
> 
> REOPENing. I am getting the wikimedia logo at
> http://he.wikipedia.org/favicon.ico and
> http://ha.wikipedia.org/favicon.ico
> 
> best regards reinhardt [[user:gangleri]]

Now fixed.
Comment 7 Brion Vibber 2006-04-16 08:04:27 UTC
srv60 had a bad copy of the favicon. Fixed it. Clear your cache.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links