Last modified: 2004-09-03 06:22:02 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 307 - tabs moving to vertical alignment if wider than window (IE)
tabs moving to vertical alignment if wider than window (IE)
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 288
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
General/Unknown (Other open bugs)
unspecified
All All
: Normal normal (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-09-03 03:18 UTC by Timwi
Modified: 2004-09-03 06:22 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Timwi 2004-09-03 03:18:32 UTC
BUG MIGRATED FROM SOURCEFORGE
http://sourceforge.net/tracker/index.php?func=detail&aid=959317&group_id=34373&atid=411192
Originally submitted by Andre Engels (a_engels)  2004-05-24 11:02


The links on top ("content page" - "discussion" - "edit" 
etcetera) in the new skin go away from their correct 
places and jump to a vertical alignment over the top left 
corner of the actual page when I move the cursor over 
them.

I am using Internet Explorer 6.0 under Windows XP.

------------------------- Additional comments ------------------------
Date: 2004-05-24 11:07
Sender: SF user a_engels

Correction to this bug report: I now notice that this only 
happens to sysop-users, and only when one goes 
over "protect", "delete", "move" or "watch".
-------------------------------------------------
Date: 2004-05-24 12:58
Sender: SF user gabrielwicke

Can't reproduce this. Do you have any user styles applied?
IE doesn't cope with things like bolding the tabs on hover
for example.
-------------------------------------------------
Date: 2004-05-24 18:03
Sender: SF user gabrielwicke

I've just checked this with IE6 on winxp sp1 as well- no
problems there as well.
-------------------------------------------------
Date: 2004-05-24 19:16
Sender: SF user a_engels

I did a check. It only happens if the screen is not wide 
enough to show all tabs, which for me was the case because 
I prefer to use a very large font. In this case, the remaining 
tabs are moved one line lower, and the specified bug 
appears. If the line is wide enough to include all tabs, there 
are no problems.
-------------------------------------------------
Date: 2004-05-24 19:51
Sender: SF user gabrielwicke

Thanks, that clarifies this. IE doesn't follow the
white-space: nowrap setting in this case (which is a bug of
course), not much we can do about it. On the other hand it's
not too much of a problem- looks a bit weird but the tabs
stay functional. Might be possible to do something about
this using javascript (attached to the onresize event of the
ul for example), you can try it in monobook.js.
It won't affect most users because they have fewer tabs/ a
better browser, so i think this is a minor problem.
-------------------------------------------------
Date: 2004-05-31 09:36
Sender: SF user a_engels

Moving this back up to standard priority: I know of two other 
users (sysops) on nl: with this same problem, and it will also 
happen to logged-in non-sysops if their window is too narrow.
-------------------------------------------------
Date: 2004-06-22 22:28
Sender: SF user jrdioko

I am a sysop on en: and I am having this same problem. I 
reduced the text size in IE and the "watch" tab moved back 
to the correct position, but with my standard text size the 
tab would still fit (there is enough room for it at the top).
It's
as if there is a block of white space that must be included at 
the end that is pushing the tabs down. I am also having the 
problem/issue where the tabs all line up vertically below the 
first tab if I move my mouse over one of them. I don't 
remember this all happening immediately after I was 
sysopped/gained the extra tabs, but I could be wrong.
-------------------------------------------------
Date: 2004-06-22 23:03
Sender: SF user gabrielwicke

The recent change from 'edit' to 'edit this page' on en made
this problem worse of course. You can change it back in the
MediaWiki ns, a note on this problem on that message's talk
pagemight be a good idea as well.
-------------------------------------------------
Date: 2004-06-22 23:41
Sender: SF user jrdioko

Ah, I should have realized that. Thanks for the info.
-------------------------------------------------
Date: 2004-09-03 05:07
Sender: SF user timwi

This bug has been migrated to MediaZilla:
http://bugzilla.wikipedia.org/show_bug.cgi?id=288
Please leave additional comments or attachments there.
Comment 1 Andre Engels 2004-09-03 06:22:02 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of 288 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links