Last modified: 2004-09-03 07:48:46 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 302 - Broken images in templates
Broken images in templates
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 283
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
General/Unknown (Other open bugs)
unspecified
All All
: Normal normal (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-09-03 03:17 UTC by Timwi
Modified: 2004-09-03 07:48 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Timwi 2004-09-03 03:17:48 UTC
BUG MIGRATED FROM SOURCEFORGE
http://sourceforge.net/tracker/index.php?func=detail&aid=962674&group_id=34373&atid=411192
Originally submitted by Borislav Manolov (bmanolov)  2004-05-29 12:10


When images are used in templates they don't show as
expected. Instead there are only links to the image
description page. In addition there shows a message
"Missing image" when the size argument is used, e.g.
100px. See an example template (test:Template:Images)
and its application (test:Template_talk:Images).

------------------------- Additional comments ------------------------
Date: 2004-05-30 03:30
Sender: nobody
Logged In: NO 

This works perfectly on 
[[de:Vorlage:Themengruppe_Friedensnobelpreistr%E4ger]]. -- 
[[de:Benutzer:Triebtäter]]
-------------------------------------------------
Date: 2004-05-30 11:09
Sender: SF user jeluf

MERGE BUG #962968
||  Links defined in a template are displayed as edit links in
||  the article.
||  See: parametres BUNDESLAND and VERWALTUNGSSITZ
||  in [[de:Vorlage:Infobox Deutsche Landkreise]] and the
||  result in [[de:Landkreis Barnim]]
-------------------------------------------------
Date: 2004-06-18 10:43
Sender: SF user andyho

The problem only arises if the square brackets [[]] are in
the template, if the complete image tag is given as
parameter it works - unless one want to use a | to use the
extended image syntax, but that's another bug.
-------------------------------------------------
Date: 2004-08-07 04:47
Sender: SF user vibber

Merge from [ 976084 ] Param.tmpl: can't use images with names
based
on parameters:

==============================
It is not possible to use a template to include images, where 
part of the image name is determined by a parameter 
passed to the template.

Example on en.wikipedia.org:

=== [[User:Chmod007/ImageTestTemplate]] === cut 
===
[[Image:Windflower_{{{1}}}.jpg]]
=== cut ===

=== [[User:Chmod007/TestTemplate]] == cut ===
{{User:Chmod007/ImageTestTemplate|small}}
{{User:Chmod007/ImageTestTemplate|large}}
=== cut ===

The second page, should display two images. The :es look valid, but the files are actually not cached. 
They end up as broken images on the page.

http://en.wikipedia.org/wiki/User:Chmod007/TestTemplate

The bug is not dependent on the template namespace. I 
happened to use my User: namespace for this experiment.

==============================
-------------------------------------------------
Date: 2004-08-07 17:34
Sender: SF user at_18

Seems a mix of two problems: the wrong upload subdirectory
is generated :

/upload/9/9a/Voyager.jpg   instead of 
/upload/d/d2/Voyager.jpg

so the MD5 hash generation is wrong. And there's a newline
just before the image name:



(note that the newline is after the opening quotes). I'm
testing on the italian wiki.
-------------------------------------------------
Date: 2004-09-03 05:06
Sender: SF user timwi

This bug has been migrated to MediaZilla:
http://bugzilla.wikipedia.org/show_bug.cgi?id=283
Please leave additional comments or attachments there.
Comment 1 Andreas Hörstemeier 2004-09-03 07:48:46 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of 283 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links