Last modified: 2006-08-12 09:13:12 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 2684 - Description from commons doesn't always appear
Description from commons doesn't always appear
Status: RESOLVED INVALID
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
File management (Other open bugs)
unspecified
All All
: Normal normal (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-07-03 14:13 UTC by Alfio Puglisi
Modified: 2006-08-12 09:13 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Alfio Puglisi 2005-07-03 14:13:56 UTC
It seems that the description page from commons doesn't appear on all images.
These two examples are images from commons:

http://it.wikipedia.org/wiki/Immagine:MariadeMedici.jpg  - shows the description

http://it.wikipedia.org/wiki/Immagine:V838_Mon_HST.jpg  - doesn't show the
description
Comment 1 Alfio Puglisi 2005-07-03 14:16:31 UTC
Now the behaviour is swapped: the first link doesn't show the description, the
second does. Maybe it's affected by db lag.
Comment 2 JeLuF 2005-07-03 14:37:21 UTC
Looks fine to me.
Comment 3 Tim Bartel 2005-07-08 14:27:07 UTC
Example tested on
* http://de.wikipedia.org/wiki/Terroranschl%C3%A4ge_am_7._Juli_2005_in_London
with 
* [[Bild:Nettsigae.jpg|thumb|Das im Internet erschienene Bekennerschreiben]]
* [[Image:Nettsigae.jpg|thumb|Das im Internet erschienene Bekennerschreiben]]

With [[Bild:...]] the image description was not shown.
With [[Image:...]] the image description was shown.

So I thought that the language specific image tag caused that the description
from commons is not shown.
But this isn't the case. It works in other examples.
Comment 4 BLueFiSH.as from de.wp 2005-08-31 00:57:59 UTC
this is a problem from db/cache/server. the bug occurs more often when loading
many images at the same time. sometimes the description will not be shown. when
reloading the page, the description is mostly shown.
Comment 5 Raimond Spekking 2006-08-12 09:07:35 UTC
Is this problem still acute? I haven't seen this for month...
Comment 6 Rotem Liss 2006-08-12 09:13:12 UTC
I don't think it's a MediaWiki problem. I also see the description in both of
the first pictures.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links