Last modified: 2011-02-08 05:50:38 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 26704 - ResourceLoader putting "NaNNaNNaNTNaNNaNNaNZ" in version URL parameter
ResourceLoader putting "NaNNaNNaNTNaNNaNNaNZ" in version URL parameter
Status: RESOLVED FIXED
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
ResourceLoader (Other open bugs)
1.18.x
All All
: Normal enhancement (vote)
: ---
Assigned To: Trevor Parscal
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2011-01-13 09:18 UTC by Niklas Laxström
Modified: 2011-02-08 05:50 UTC (History)
4 users (show)

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Niklas Laxström 2011-01-13 09:18:02 UTC
GET /w/load.php?debug=false&lang=nl&modules=ext.vector.collapsibleNav%7Cext.vector.collapsibleTabs%7Cext.vector.editWarning%7Cext.vector.simpleSearch&skin=vector&version=NaNNaNNaNTNaNNaNNaNZ HTTP/1.1

Seen in twn about 56k times. Almost 50k of them are Yahoo crawlers.
Comment 1 Roan Kattouw 2011-01-13 14:43:01 UTC
Tried to fix this in r80167. please test.
Comment 2 Mark A. Hershberger 2011-01-22 06:08:41 UTC
Did you try this out yet, Niklas?
Comment 3 Niklas Laxström 2011-01-22 08:14:27 UTC
Apart from [21/Jan/2011:16:39:49 +0000] "GET /w/load.php?debug=false&lang=mk&modules=ext.vector.collapsibleNav%7Cext.vector.collapsibleTabs%7Cext.vector.editWarning%7Cext.vector.simpleSearch&skin=vector&version=NaNNaNNaNTNaNNaNNaNZ HTTP/1.1" 200 5078 "-" "Mozilla/4.0 (compatible;)" the requests are gone.
Comment 4 Trevor Parscal 2011-02-08 05:50:38 UTC
Appears to have been fixed "again" in r81689 - may have been the same symptom different cause.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links