Last modified: 2010-05-15 15:38:16 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 2663 - Missing <p> tag in Special:Contributions header
Missing <p> tag in Special:Contributions header
Status: RESOLVED FIXED
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
Parser (Other open bugs)
1.5.x
All All
: Low minor (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
http://en.wikipedia.org/w/index.php?t...
:
Depends on:
Blocks: html
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-07-02 07:58 UTC by lethe
Modified: 2010-05-15 15:38 UTC (History)
0 users

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description lethe 2005-07-02 07:58:43 UTC
Now that I've discovered this bug reporting mechanism, the pedant in me wants me to report the extra </p> tag that has been at wikipedia as long as I 
have.  In the "User Contributions" page, there is a superfluous </p> tag, right before the <ul> ordered list begins.

				(Latest | <a href="/w/index.php?title=Special:Contributions&amp;target=Lethe&amp;limit=50&amp;go=first">Earliest</a>) View 
(previous 50) (<a href="/w/index.php?title=Special:Contributions&amp;target=Lethe&amp;offset=20050630190457&amp;limit=50">next 50</a>) (<a 
href="/w/index.php?title=Special:Contributions&amp;target=Lethe&offset=0&limit=20">20</a> | <a href="/w/index.php?
title=Special:Contributions&amp;target=Lethe&offset=0&limit=50">50</a> | <a href="/w/index.php?
title=Special:Contributions&amp;target=Lethe&offset=0&limit=100">100</a> | <a href="/w/index.php?
title=Special:Contributions&amp;target=Lethe&offset=0&limit=250">250</a> | <a href="/w/index.php?
title=Special:Contributions&amp;target=Lethe&offset=0&limit=500">500</a>).</p>


is the last line before the <ul> in my page, and that final </p> is unpaired, as far as I can tell.

thanks
Comment 1 Brion Vibber 2005-07-02 08:05:50 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of 209 ***
Comment 2 River Tarnell 2005-07-02 08:07:45 UTC
not a duplicate, reopening to mark fixed 
Comment 3 River Tarnell 2005-07-02 08:07:58 UTC
FIXED 

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links