Last modified: 2009-11-03 08:37:19 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 21176 - Concept not showing records from custom namespaces
Concept not showing records from custom namespaces
Status: RESOLVED INVALID
Product: MediaWiki extensions
Classification: Unclassified
Semantic MediaWiki (Other open bugs)
unspecified
PC Windows Server 2003
: Normal major (vote)
: ---
Assigned To: Markus Krötzsch
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2009-10-19 04:43 UTC by Robert Srna
Modified: 2009-11-03 08:37 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Robert Srna 2009-10-19 04:43:10 UTC
In version 1.4.2 when asking data from wiki (like a concept) a get only data from default namespaces. Data from custom namespaces don't show.

Thanks in advance for your help!!!
Robert

Example:
 {{#ask: [[Category:SomeCategory]]
   | ?Popis = Description
   | mainlabel = Homepage
 }}
Comment 1 wikihorse 2009-11-03 07:05:23 UTC
We also have problems with getting results from custom names spaces except those with namespace IDs 100-110. These IDs are used by Symantic Wiki so the results do show. However, custom namespaces with other higher IDs don't work.

Thanks,

Wikihorse
Comment 2 Markus Krötzsch 2009-11-03 08:37:19 UTC
Please read the manual on how to configure additional custom namespaces to by used by SMW. This should fix your problem.

http://semantic-mediawiki.org/wiki/Help:Installation#Installation

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links